Onze kamers

Onze kamers

Luxe kamer

De kamers zijn ongeveer 20m2 groot en van alle gemakken voorzien. De kamer is ingericht voor 2 personen. In overleg kan er een bijzetbed of kinderbed geplaats worden.  Alle kamers hebben een licht interieur, flatscreen en een Nespresso-apparaat. De badkamer heeft een inloopdouche, een haardroger en gratis toiletartikelen. Daarnaast beschikt deze kamer over een kingsize bed.

Luxe kamer met balkon

Deze kamers zijn zeer groot, wel 22m2 met een fijn balkon. De kamer is ingericht voor 2 personen. In overleg kan er een bijzetbed of kinderbed geplaats worden.  Alle kamers hebben een licht interieur, flatscreen en een Nespresso-apparaat. De badkamer heeft een inloopdouche, een haardroger en gratis toiletartikelen. Daarnaast beschikt deze kamer over een flatscreen-tv en een kingsize bed. Op het balkon staat een zitje waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

Superior kamer

Groot, groter, grootst! Deze kamers zijn zelf 30m2 groot De kamer is ingericht voor 2 personen. In overleg kan er een bijzetbed of kinderbed geplaats worden.  Alle kamers hebben een licht interieur, flatscreen en een Nespresso-apparaat. De badkamer heeft een inloopdouche, een haardroger en gratis toiletartikelen. Daarnaast beschikt deze kamer over een flatscreen-tv en een kingsize bed. Deze fraaie kamer heeft een mooie houten parket vloer en een apart zitje op de verhoging.

Familiekamer

Deze grote kamer van 45m2 met balkon is geschikt voor 4 personen. De Familiekamers bestaan uit twee onderling verbonden kamers en daarmee voorzien van alle luxe, er zijn twee 2persoons boxspringbedden, een zitje en twee badkamers met een inloopdouche. Daarnaast zijn natuurlijk alle standaard faciliteren zoals een flatscreen, nespresso-apparaat aanwezig.

Studio

Deze ruime studio 45m2 is geschikt voor 3 personen. De studio heeft een kingsize bed en een slaapbank. Daarnaast kan er nog een extra bijzetbed of kinderbed geplaatst worden. De studio beschikt over een keuken met koel-vriescombinatie, kookplaat, oven en nespresso-apparaat. Daarnaast is er een grote badkamer met inloopdouche, haardroger en gratis toiletartikelen. De studio heeft een gezellig zitje met houtkachel.